Een echt gezinsbedrijf

Liefde voor dier en milieu

Wij zijn Theo en Liane van Steeg en wij wonen, werken en genieten met onze dochter Jolien op onze prachtige monumentale boerderij. De dagelijkse werkzaamheden worden met veel passie door ons uitgevoerd met hulp van de ouders van Liane van wie we het bedrijf hebben overgenomen. Jolien geniet volop van het heerlijke buitenleven en helpt als het kan graag een handje mee. Een echt gezinsbedrijf dus.

Mooi resultaat

Wij pachten van Natuurmonumenten en werken ook met hun samen om de juiste balans tussen natuur en het bedrijf te vinden. Want duurzaam boeren en natuur gaat prima samen. Samen doen wij ook mee aan de Vruchtbare Kringloop Gelderland om nog beter voor de bodem te zorgen. Van natuurland van Natuurmonumenten  halen wij ons heerlijk geurende hooi voor onze stieren en dat proef je in het vlees! Ook hebben wij bloemrijke akkerranden. Deze worden speciaal voor ons gemengd, zodat ze het goed doen onder onze houtwallen. De insecten, vlinders en vogels maken hier langdurig dankbaar gebruik van. En ook wij vinden het een prachtig gezicht om te zien.

Kalverliefde

Wij zorgen met veel passie voor onze 85 melkkoeien en houden sinds een paar jaar ook onze stierkalveren tot een jaar op ons bedrijf.  Met liefde geven wij ze een langer leven met hoger dierenwelzijn. Dat zien wij terug in de hoge diergezondheid.

Wij brengen onze dieren zelf naar de slachterij in Lunteren. Hierdoor én door de korte reistijd (slechts 20 minuten) verminderen wij de stress. Slachterij Visser slacht diervriendelijk en staat voor kwaliteit. Hier wordt het vlees direct verpakt en diepgevroren. Kortom: ons vlees is met liefde gemaakt.

Het is puur vlees zonder toevoegingen.  Kalfsvlees is mals, mager, snel bereidbaar en verfijnd van smaak. Het zit vol vitamine B en D, eiwitten en ijzer.

Kwaliteit uit Nijkerk en dat proef je!

Verkoop bij diverse supermarkten

Ons heerlijk malse vlees verkopen wij aan huis voor vragen of bestellingen kunt u ons mailen. Plus Dee in Putten en bij De Boerderijwinkel Aerderoort in Renswoude.

Op de hoogte van de boerderij blijven?